Plante medicinale care pot ajuta redus de hipertensiune arterială!

0
1566

O mulțime de adulți în toată lumea avea grijă de hipertensiune arterială, de asemenea, numit hipertensiune arterială Ca urmare a actualei modificări în standardele de aproape cincizeci la suta din adultii Americani cu siguranță va fi acum definite ca având hipertensiune arterială. Expertii recomanda a face cu starea cu modul de viață modificări, precum și medicamente.

Dacă sunteți de gândire de a încerca plante pentru factorii clinici, fie că este vorba întreaga planta naturala sau un supliment, discutați cu medicul dumneavoastră mai întâi. În prezent, nu există plante naturale în mod constant sugerat de hipertensiune arterială experți. Unele plante naturale, mai ales în cantități uriașe, pot genera efecte secundare nedorite sau să împiedice alte medicamente.

Continuați de lectură pentru mai multe informații referitoare la plante aromatice, precum și studiu de cercetare din jur,

Busuiocul este un delicios planta care lucrează într-o varietate de alimente. În plus, poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale. La rozătoare, vasile esența a fost dovedit a reduce tensiunea arterială ridicată, deși numai pentru scurt timp. Chimice eugenol, care se găsește în busuioc, poate bloca special compuși care strânge capilar. Acest lucru poate duce la o scădere a tensiunii arteriale. Sunt necesare mai multe studii.

Inclusiv busuioc proaspăt la planul de dieta este ușor și, de asemenea, cu siguranță nu poate face rău. Menține o oală mică de plante naturale în zona dumneavoastră de gătit grădină și, de asemenea, adăuga frunze proaspete pentru paste, supe, salate, și, de asemenea, caserole. Scortisoara este un alt delicioase condimente care necesită puțin efort pentru a include în dieta de zi cu zi plan, precum se poate aduce tensiunea arterială numerele de jos. Un studiu de cercetare efectuate la rozătoare a sugerat că, extract de scortisoara redus atât bruște și prelungită a tensiunii arteriale. Cu toate acestea, extractul a fost prevăzută intravenos. Este vag dacă scortisoara luate pe cale orală este în plus de încredere.

Puteți include mai mult de scorțișoară în dieta dumneavoastră prin stropire pe cereale pentru micul dejun, fulgi de ovăz, și, de asemenea,, de asemenea, în cafea. La cină, scorțișoară stimulează aroma se amestecă-cartofi prajiti, curry, și, de asemenea, tocane. Cardamomul este un condiment care provine din India, precum și este frecvent utilizat în Sud preparate din bucătăria Orientală. Un mic studyTrusted Sursă de 20 de persoane explorarea wellness rezultatele de cardamom descoperit că persoanele cu hipertensiune arterială văzut reduceri considerabile ale lor hipertensiune arterială analize după ce a luat 1,5 grame de cardamom praf de două ori pe zi, timp de 12 săptămâni. Puteți constau din semințe de cardamom pulbere sau în spice freacă, supe și tocane, și chiar și produse de patiserie pentru un gust deosebit.

Posibil favorabile de sănătate și wellness beneficiu,

Semințe de in este bogat în acizi grași omega-3, și a fost primit cercetări pentru a reduce tensiunii arteriale. Un curent de revizuire a recomandat luarea de 30-50 de grame de întregul sau semințe măcinate pe zi pentru mai mult de 12 săptămâni pentru a obține cele mai eficiente avantaje. Semințe de in poate proteja impotriva boli de inima aterosclerotice prin scăderea lotiune de colesterol, îmbunătățirea zahăr rezistență, și funcționează ca un anti-oxidant.

Puteți obține mai multe produse care conțin semințe de in, cu toate acestea mult mai bun pariu este de a obține întreaga sau semințe de in sol precum și adăugați-l la dumneavoastră acasă-gătite feluri de mâncare. Cele mai eficiente partea privind semințe de in este că acesta poate fi amestecat în aproape orice fel de mâncare, de la supe la shake-uri pentru produse coapte. Păstrarea semințelor de in în frigider congelator-ar putea ajuta să-l păstrați eficiență maximă.

Această mișcătoare condimente pot face mai mult decât pur și simplu aroma alimentelor precum și epava respirația. Usturoiul ar putea avea capacitatea de a reduce tensiunea arterială, ajutând pentru a spori o substanță din organism denumit oxid nitric, care poate crea ta capilară să te relaxezi precum și de a extinde. Aceasta permite circulația sângelui în plus cu ușurință, precum și scade tensiunea arterială ridicată!

Puteți adăuga usturoi proaspăt pentru o varietate de dumneavoastră preferat de mâncare. Dacă gustul este la fel de bine solidă pentru tine, friptura de usturoi. Precum și dacă pur și simplu nu pot mânca lucruri, puteți obține usturoi sub forma de supliment. Ghimbir poate ajuta la controlul tensiunii arteriale crescute. În companie cercetări a fost dezvăluit de a spori circulatia sangelui si relaxeaza musculare din jurul vaselor de sânge, scăderea tensiunii arteriale. Studii umane au fost până acum nedeterminat. Folosit de obicei în alimente din Asia, ghimbirul este o componentă flexibilă, care poate fi, de asemenea, incluse în deserturi sau băuturi. Taie, zaruri, sau grătar ghimbir proaspăt în dreapta se amestecă-cartofi prajiti, supe, și tăiței de legume sau mese, sau să-l includă la deserturi sau ceai pentru o întinerire gust.

Hawthorn este o soluție organică pentru hipertensiune arterială, care a fost folosit în convențional Chineză medicamente de mii de ani. La rozătoare, elimină de paducel par a avea o întreagă serie de beneficii pe cardiovasculare wellness, contribuind inclusiv la reducerea tensiunii arteriale, prevenirea solidificarea arterelor, și scăderea colesterolului. Puteți lua păducel ca o tabletă, lichid esență, sau ceai. Semințe de țelină este o plantă folosită pentru a gusta supe, tocănițe, mâncăruri acoperite, precum și alte mese savuroase. Telina a fost mult timp utilizate pentru a trata hipertensiunea arterială în China, precum și studiesTrusted de Resurse la rozătoare au arătat că aceasta ar putea să funcționeze. Puteți utiliza semințe, sau puteți suc întreaga plantă. Telina poate fi, de asemenea, un diuretic, care poate ajuta discuta despre efectul său asupra tensiunii arteriale. ResearchersTrusted Sursa cred ca o selecție de substanțe în țelină ar putea contribui la reducerea tensiunii arteriale.

Înțelegerea tensiunii arteriale

Potrivit American Heart Association, aproape cincizeci la suta din adultii Americani au în prezent hipertensiune arterială niveluri, care va fi numit mare. O serie de aspecte adăuga la creșterea tensiunii arteriale, cum ar fi: genele, stres, dieta, fumatul, lipsa de exercitiu. Pentru că e foarte mult asimptomatice, hipertensiune arterială este menționată ca “liniștit minunat.” Acest lucru este de ce este atât de important de a avea hipertensiune arterială examinat în mod regulat. Având hipertensiune arterială stimulează amenințare de o serie de boli, cum ar fi: stop cardiac, accident vascular cerebral, diabet zaharat, stop cardiac, renal, starea, pierderea vederii, tulburări metabolice.

Takeaway. Din cauza lipsei sale de simptome, tensiune arterială ridicată poate provoca daune înainte de a vă sunt, de asemenea, atent la tine, deci nu trece cu vederea regulat tensiunea arterială proiectii. În unele cazuri, tratarea acestei probleme implică medicamente. Discutați cu medicul dumneavoastră despre cele mai eficiente opțiuni de tratament pentru tine, care ar putea consta de medicament, mod de viață se schimbă, sau tratamente alternative. Este esențial să trecem peste orice plante naturale sau suplimente cu medicul dumneavoastră înainte de a lua-le. În plus, nu încetați să luați orice fel de sugestii de medicamente fără a discuta cu medicul dumneavoastră.

Este esențial să ne amintim că există insuficiente dovezi pentru a sugera luarea de suplimente pe bază de plante în loc de medicamente prescrise pentru a trata tensiunea arterială mare. Foarte cuplu de studii cu plante precum și plante naturale au fost efectuate de ființe umane. Studiu de cercetare nu a fost în măsură să stabilească, efecte secundare, doze, sau rezultate de lungă durată a acestor suplimente.