Residence Remedii pentru Îngrijirea De hipertensiune Arterială!

0
1824

Ce este hipertensiunea arteriala? Tensiunea arterială este forța cu care sângele pompe din inimă în artere. Normal tensiunii arteriale lectură este mai mică de 120/80 mm Hg. De lucru cu 30 la 60 de minute pe zi este o parte integrantă din viață sănătos. Împreună cu furnizarea de asistență pentru reducerea tensiunii arteriale, exercitii fizice regulate beneficii pentru starea ta de spirit, puterea, precum și de echilibru. Scade riscul de diabet zaharat și alte tipuri de probleme cu inima.

Dacă ai fost inactiv pentru un timp, vorbesc cu dumneavoastră medicale profesionale cu privire seif regim de antrenament. Începe treptat, apoi ridica încet ritmul și, de asemenea, frecvența de antrenamente. Nu sunt un fan de sport? Ia antrenament afară. Opteaza pentru un mers pe jos, jogging sau înot și încă profit.

Punctul important este de a obține în mișcare!

American Heart Association (AHA) în plus sfătuiește inclusiv tesutul muscular condiționat sarcina un minim de două zile în fiecare săptămână. Puteți încerca ridicarea de greutati, a face push-up-uri, sau de a executa orice fel de alte exerciții care ajută construi macră tesutul muscular masă. Când hipertensiune arterială este mare, se mișcă de sânge prin artere plus de fermitate. Acest lucru pune amplificat presiunea pe celule fragil in artere si dauneaza vaselor de sange.

Hipertensiune arterială, sau hipertensiune arterială, despre influențele jumătate de Americani adulti, aproximează Universitatea Americană de Cardiologie. Menționată ca un “ucigaș tăcut,” în mod normal nu creează simptome până când nu există daune considerabile făcut la inima. Fără semne vizibile și simptome, mulți oameni sunt neinformat că au hipertensiune arterială.

Să adere la dieta DASH. În urma Abordari Dietetice la Stop hipertensiune Arterială (tablou de BORD) plan de dieta poate reduce tensiunea arterială ridicată de către fel de mult ca 11 mm Hg a tensiunii arteriale sistolice. Dieta DASH planul conține: consumul de fructe, legume și boabe întregi, consumul scăzut de grăsime de produse lactate, carne slaba, peste, și, de asemenea, nuci, a scăpa de alimente care sunt bogate în grăsimi hidrogenate, cum ar fi alimentele procesate, pline de grăsimi lactate produsele, și carne grase. Ea, de asemenea, ajută pentru a reduce din nou pe dulciuri și băuturi îndulcite, cum ar fi sifon și suc. Păstrarea aportului de sare la un nivel minim poate fi esențială pentru scăderea tensiunii arteriale.

La unele persoane, atunci când consuma excesiv de sare, corpul tău începe să-și păstreze lichid. Acest lucru duce la o creștere bruscă a tensiunii arteriale. AHA sugerează limitarea aportului de sare la între 1.500 de miligrame (mg) și, de asemenea, de 2300 mg pe zi. E un pic peste jumatate de lingurita de sare.

Pentru a reduce sarea în dieta dumneavoastră, nu includ sare la mâncare. O lingurita de sare are de 2300 mg de sodiu!

Utilizarea de ierburi și condimente pentru a include gust în loc. Alimentele procesate, de asemenea, tind să fie umplute cu sodiu. Citit în mod constant alimente tag-uri, precum și selectați low-sodiu alternative atunci când este posibil. Pierde în greutate în exces. Greutate și hipertensiune arterială merg mână în mână. Vărsare de doar 10 lire sterline (4,5 kg), poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale.

Nu e doar la numărul de pe scală care probleme. Vizualizarea midsection dumneavoastră este, de asemenea, esențială pentru gestionarea tensiunii arteriale. Suplimentare de grăsime în jurul midsection dumneavoastră, numit de grăsime naturală, este neplăcut. De multe ori tinde să înconjoare diverse organe din abdomen. Acest lucru poate duce la probleme grave de sănătate, inclusiv de hipertensiune arterială.

În general, băieții trebuie să-și păstreze talia de măsurare la mai puțin de 40 de centimetri. Femeile trebuie să plece pentru mai puțin de 35 de centimetri. Fiecare tigara fumezi ridica temporar tensiunea arterială pentru numeroase de minute după ce ați terminat. Dacă ești un grele fumător de țigară, tensiunea dumneavoastră arterială poate rămâne ridicat pentru perioade de timp extinse.

Persoanele cu hipertensiune arterială care fumeaza merge la risc mai mare pentru stabilirea hazardously hipertensiune arterială, boli cardiovasculare, precum și de accident vascular cerebral. De asemenea, deținută anterior de fum pot pune în pericol sporit pentru hipertensiune arterială, precum și probleme cu inima.

Altele decât furnizarea de numeroase, diverse alte wellness avantaje, oprirea fumatului poate ajuta tensiunii arteriale du-te înapoi la regulat. A se vedea noastre de fumat renuntarea la centru să ia măsuri pentru a renunța astăzi. Consumul de alcool la un pahar de vin roșu la cină este perfect mare. S-ar putea folosi, de asemenea, inima-beneficii pentru sanatate atunci cand sunt efectuate în moderare. Cu toate acestea băut prea mult cantități de alcool poate aduce o mulțime de sănătate și wellness probleme, inclusiv de hipertensiune arterială.

Extreme consumul de alcool poate de asemenea reduce eficiența anumitor medicamente a tensiunii arteriale. Ce se bea în cantități mici indica? AHA recomandă ca masculii sa limiteze aportul lor la doi alcooli pe zi. Doamnelor ar trebui să limiteze aportul lor la o bautura alcoolica pe zi. Un pahar echivaleaza cu:12 uncii de bere, 5 ml de vin alb, 1.5 uncii de 80% în alcool. În lumea de astăzi agitat care este încărcat cu creșterea cerințelor, acesta poate fi greu pentru a reduce și relaxează-te. Este esențial să pas departe de responsabilitățile de zi cu zi astfel încât să puteți ușura anxietatea.

Stresul poate pe scurt ridica tensiunii arteriale. Prea mult se poate menține stresul pentru perioade prelungite de timp. Aceasta ajută la identificarea de declanșare pentru stres și anxietate. Acesta poate fi sarcina ta, parteneriat, sau de resurse financiare. Cât mai curând ca ai recunoscut resurse de tensiune, puteți încerca să găsească modalități de a rezolva problema. Puteți, de asemenea, să ia măsuri pentru a calma anxietatea într-un mod sănătos și echilibrat. Încercați să luați câteva respirații adânci, meditând, sau practicarea de exercitii de yoga.

Riscurile de hipertensiune arterială

Atunci când este lăsat nesupravegheat, hipertensiune arterială poate duce la probleme majore de sanatate, inclusiv accident vascular cerebral, stop cardiac, precum și leziuni renale. Normal check out la medicul dumneavoastră vă poate ajuta să păstrați un ochi pe și, de asemenea, la reglarea tensiunii arteriale.

Presiunea sângelui analiza de 130/80 mm Hg sau mai sus, este considerat a fi înalt. Dacă ai ajuns recent la un diagnostic de hipertensiune arterială, medicul dumneavoastră va face cu tine doar pe cum să-l mai mici. Terapia de strategie ar putea include medicamente, mod de viață modificări, sau o combinație de tratamente. Luând acțiunile de mai sus poate ajuta la numerele de jos, de asemenea.

Experții susțin fiecare modificarea stilului de viață, în medie, este de așteptat pentru a reduce tensiunea de la 4 la 5 mm Hg a tensiunii arteriale sistolice (numărul de sus) și de la 2 la 3 mm Hg diastolică (numărul de jos). Reducerea aportului de sare, precum și a face schimbări nutriționale ar putea reduce tensiunea arterială ridicată mult mai mult.