Tratamente naturale pentru Prostata Marita (BPH)

0
1525

Prostata este un nuc în formă de glanda care răsucește în jurul uretrei, televizor că urina se scurge din. Prostata devine parte a sistemului reproductiv masculin. Printre principalele sale lucra, împreună cu alte organe ale corpului, este de a include lichid la lichid seminal. Acesta este lichidul care aduce sperma.

Prostata începe puțin la fel de bine ca a doua primară etape de dezvoltare. Se dubleaza in dimensiune în anii adolescenței, după care rămâne să crească o dată mai mult după vârsta de 25 de ani, toată viața. O extrem de mare de prostata rezultatele într-o boală numită hiperplazie benignă de prostată (HBP). În cele din urmă, o prostata marita poate clemă în jos pe uretra și pentru a limita fluxul de urina din vezica. Acest lucru cauzează probleme, cum ar fi: urinare frecventă, dificultate în a vezicii, urinare scurgere, sistemul urinar infecțiile tractului.

Prostata tratamente

Există mai multe terapiei alternative pentru o prostata marita. Puteți lua alfa-blocante, cum ar fi terazosin (Hytrin) sau tamsulosin (Flomax) pentru a ajuta relaxa prostatei și vezicii urinare masei musculare. Puteți, de asemenea, luați dutasteridă (de Guvernare) sau finasteride (Proscar), un fel diferite de drog pentru a reduce simptomele HBP. Aceste împiedica agenți hormonali care creează prostata să crească.

Combinații ale acestor două soiuri diferite de medicamente ar putea fi, de asemenea, a sugerat. Medicul ar putea recomanda, de asemenea, procedura chirurgicala pentru a scapa de celulele prostatei. O procedură obișnuită pentru HBP este cunoscut sub numele de rezectie transuretrala a prostatei (TURP).

Există în plus toate-remedii naturale care pot lucra pentru a combate mai mare de prostata simptome. Cu toate acestea, dovada este o întrebare deschisă dacă aceste tratamente de fapt funcția. American Urologice Organizarea în prezent nu se recomanda orice terapie pe bază de plante pentru a lua grijă de HBP

Dacă doriți să încercați oricare dintre aceste remedii naturale, vorbesc cu medicul dumneavoastră inițial. Unele tratamente organice pot angaja cu medicamente baza de prescriptie medicala. Statele UNITE Fda (FDA) nu reușește calitate superioară sau puritatea de suplimente naturale. Acest lucru înseamnă că poate fi o lipsa constanta de ingrediente.

Saw palmetto este un organic tratament care vine din fructele de palmier.

A fost utilizat in medicina naturista de secole pentru a atenua urinar semne, inclusiv cele aduse de o prostata marita. Potrivit National Institutes of Health (NIH) s-a Bazat Pe Resurse, câteva studii mici au sugerat că saw palmetto ar putea fi eficient pentru eliminarea HBP semne.

Cu toate acestea, NIH înregistrările că, atunci când mai mare studiesTrusted Resurse au fost efectuate, ei într-adevăr nu a localiza saw palmetto mai fiabile decât un placebo. Studiu de cercetare continuă să verificați anti-inflamatorii și, de asemenea, de blocare a hormonilor case care saw palmetto ar putea avea și posibila utilizare în combinație cu alte medicamente. Saw palmetto este risc-gratuit pentru a utiliza, cu toate acestea mici efecte adverse pot fi stomac deranjat precum migrena. Acest medicament pe bază de plante este un amestec de extrase din diferite plante care conțin colesterol, cum ar fi materiale numit sitosteroli sau fitosteroli (plante pe bază de grăsimi). Numeroase studiesTrusted Sursa-au recomandat ca beta-sitosterol poate calma sistemul urinar semne și simptome de HBP, inclusiv puterea de fluxul de urina. Unii oameni de stiinta au, de fapt, de asemenea, a sugerat că aceste grași materiale, cum ar fi beta-sitosterol, care este, de asemenea, găsite în saw palmetto, care face loc de muncă.

Nu a fost nici un fel de semnificativă a efectelor secundare raportate asociate cu utilizarea de beta-sitosterol. Cu toate acestea, medicii încă nu știu toate efectele de durată ale acest toate-naturale de tratament. Pygeum provine din coaja de prun African precum și a fost utilizată în tipic medicamente de-a face cu sistemul urinar probleme având în vedere că cele mai vechi timpuri. Este frecvent utilizat pentru a trata simptomele HBP, în special în Europa. Deoarece studiile pe ea nu au fost bine concepute, e greu să știi sigur dacă acesta funcționează.

Potrivit Jurnalul Canadian de Urologie, unele mici studii de cercetare au recomandat acest supliment poate ajuta cu golirea vezicii urinare și, de asemenea, fluxul de urina. Cu toate acestea, cercetările au fost evaluate neregulate. Pygeum pare sigur de a utiliza, dar poate crea stomac deranjat și frustrare în unele persoane care-l ia. Nu există cercetări pe lungă durată, siguranță și securitate. Secară masina de polen de plante esență este format din trei tipuri de gazon polen de plante: secară, timothy, și, de asemenea, de porumb. O evaluare pe bază de plante cercetări lansat in BJU InternationalTrusted Sursa descoperit că într-un studiu, oamenii care au fost luați de secară curte de polen elimina raportat o îmbunătățire în timp de noapte semne de creștere a urina, în contrast cu cele care au fost de a lua o pastilă de zahăr. Cu toate acestea, aceasta cercetare a durat doar șase luni. Chiar nu se uita la cat de bine suplimentul funcționat contrast cu medicamente baza de prescriptie medicala.

Datoria de dieta în evitarea HBP și, de asemenea, în tratarea semnele sale rămâne de verificat,

Un ultimii patru ani studyTrusted de Resurse în China considerate efecte de dieta pe BPH semne și simptome. Oamenii de știință află că bărbații cu dietele bogate în legume și fructe-în special cu frunze, legume de culoare închisă și roșii … a avut mult mai puțin HBP, mult mai puțin simptome de HBP, precum și au fost mult mai puțin cel mai probabil să aibă intensificarea lor de HBP. Cercetătorii cred că nu e doar unul de nutrienți, dar în loc de combinații descoperit într-o dietă sănătoasă, precum și ca mod de viață, care sunt valoroase. Merge pe toate-naturale cale. Este esențial să păstrați în minte că doar pentru că un supliment este clasificat “naturale”, nu în mod constant, înseamnă că e sigură, sănătoasă și echilibrată, sau eficiente. Bear în minte că FDA nu are control soluții naturale ca baza de prescriptie medicala si non-baza de prescriptie medicala de droguri.

Asta presupune că nu poți fi complet sigur că ceea ce este listat pe eticheta este în interiorul containerului. Tratamente pe bază de plante pot declansa efecte negative și, de asemenea, interacționa cu alte medicamente pe care le ia. Consultați-vă medicul înainte de a încerca orice supliment toate-naturale.