Reducerea Taliei Dimensiunea Mod Sănătos Și Echilibrat!

0
1229

Persistente de grăsime în jos de plăți pe midsection dumneavoastră pot afecta imaginea de sine, rochia dimensiune, și sănătatea ta. Scăderea midsection dumneavoastră dimensiune poate oferi mult mai multă putere și, de asemenea, reduce pericolul specifice de sănătate și wellness probleme, inclusiv de boli cardiovasculare și, de asemenea, probleme cu diabet zaharat.

Lugging în greutate în jurul stomacului este, de asemenea, linkedTrusted Sursă la o mai mare ratele de deces. Tunderea dimensiunea taliei poate fi în mod special greu dacă corpul tau in mod natural magazine de grăsime în această zonă, totuși, există mai multe programe de antrenament și mici dieta modificări pe care le puteți încerca pentru a face lucrurile mai simple.

Cum de a reduce talie dimensiuni

Este important să recunoaștem cât de greutate funcții de conducere. Ideea ca poti scadea in greutate de la doar o componentă a corpului, fără a pierde in greutate ansamblu este un mit. Ar trebui “zona de reducere”, care intenționează să reduce burtă grăsime încăpățânat de exercitii abdominale numai a fost de fapt provenTrusted de Resurse pentru a fi inadecvate. În timp ce antrenament poate tonul și compania masa musculară sub stomac grăsime, nu vei vedea rezultate de la talia ta fără generale de pierdere in greutate, care influențează întregul organism. O combinație de viață sănătos, mănâncă, și de a exercita, de asemenea, vă va oferi cele mai bune rezultate.

O mulțime de hrană experți sunt de acord că este nevoie de 3.500 de un deficit de calorii pentru a arde un plus de jumătate de kilogram de depozite de grăsime stocate în corpul dumneavoastră. Calorii limitare poate ajuta să vă atinge câteva deficitului!

Antrenament de zi cu zi poate, de asemenea, vărsat între 400 la 500 de calorii, deși este necesar pentru a oferi dumneavoastră corpul cel puțin într-o bună zi din restul de antrenament pe săptămână. Dacă corpul tău se topește o medie de 750 de calorii mai mult pe zi decat consuma, cu aportul de calorii și, de asemenea, antrenament, va, fără îndoială, pierde 1 kg de grăsime în fiecare 4.6 zile. Merge în jos în greutate mai repede decât ar fi cu siguranță extrem de provocator și, de asemenea, pentru o mulțime de oameni, nu foarte sănătos și echilibrat. Care intenționează să-și verse 1,5 la 2 lire sterline pe săptămână este un mare obiectiv. La acest preț, vărsare de 10 kilograme în 6 săptămâni este un obiectiv realizabil. Mai multe din această greutate ar fi de talia ta.

Programe de antrenament pentru a reduce dimensiunea taliei

Exercițiu de Yoga. Într-un reglementate de studiu grup de femei cu obezitate abdominală, 12 săptămâni într-un amplu exercițiu de yoga program considerabil improvedTrusted Resurselor starea de sănătate a participanților la cercetare. Exercițiu de Yoga, de asemenea, a adus downTrusted Resurse talia zona celor care au participat. Exercițiu de Yoga ar putea fi deosebit de fiabile pentru tăiere talia ta pentru că împreună cu vărsare de calorii, ajută să ai grijă de tensiune. Plec cu yoga sub îndrumarea unui instructor sau urmând a lungul unui exercițiu de yoga exercițiu în casa ta.

Dale. Scânduri lucra muschii abdominali, precum și mușchii care înconjoară miezul și ajuta la suport sănătos și echilibrat postura. Începe într-o poziție de flotare cu mâinile pe lângă corp și, de asemenea, picioarele umăr-lățime în afară. Aceasta poate ajuta pentru a face acest exercitiu pe un strat subțire exercițiu de yoga mat sau o suplimentare de echilibru, capitonat suprafață.

De respirație, ridica-ti corpul cu antebrațele pentru a se asigura că sunteți alături de podea. Încercarea de a menține dumneavoastră de bază în timp ce țineți poziția pentru atâta timp cât poți, ținând respirații lente. Aveți grijă să nu țineți stresul din această postură în gât sau genunchi-este dvs. de bază care ar trebui să fie sprijinirea dumneavoastră complet greutate.

Încercați acest exercițiu în trepte de 30 de secunde,

Un minut, sau mai mult, dacă poți să o faci, în curs de dezvoltare pentru mai multe seturi precum și cu lungime mai mare de timp. În picioare oblice criza. Un permanent criza oblic funcțiile țesuturilor musculare pe părțile laterale. Tonifierea acestor muschi poate oferi un aspect mai ferm, mai suplu talie. Începe în picioare, făcând uz de un opțional de 5 sau 10 kg greutate. Sprijinirea brațul stâng prin atingerea capului, a redus brațul drept, treptat, în timp ce menține dumneavoastră de bază menținute. Încercați să nu să se mute solduri la toate ca ai întinde spre podele.

După numeroase repetiții ale acestui pas, butonul de la cealalta parte. Aceasta este o excelentă alternativă la tradiționale de crize dacă aveți dureri de spate sau provocatoare odihnindu-se pe podele. De mare intensitate interval de formare (HIIT). HIIT exercițiu poate fi mult mai effectiveTrusted Sursă decât tipic cardio la reducerea grăsime stomac. Acest tip de exercitii cardiovasculare implică rapid durate de “full-blown intensitate,” cum ar fi alergare, ciclism, sau de funcționare, urmată de deschideri de mică intensitate activități în timp ce rata de inima ta rămâne accelerat.