Procedura este făcut anumite în fiecare zi de lucru

0
691

Laborator aeskuLab praga sunt analiza de laborator

Cu un concentrat pe tehnicile de biochimie clinică și biologie, hematologie, imunochimie, imunologie, alergologie, microbiologie și, de asemenea, autovakcín, ADN-ul de diagnosticare făcut dacă evaluarea veterinar pentru tratament chirurgical Prelevarea de probe de clienti utilizate mai mult de douăzeci de colecție de site-uri în și în apropiere de Praga Acesta vă permite de a face abonamente pentru persoane fără așteptare, precum și cât mai aproape de locul de reședință.

Laborator aeskuLab praga sunt analiza de laborator

Dacă există înregistrări ale clientilor adus în ambulanță cu medic, poate fi pentru a trimite exemple de laborator, precum și inversă la livrarea de rezultate utiliza serviciul de colectare de laborator. Rezultatele majoritatea teste de rutină cu excepția microbiologice sunt oferite servicii de colectare, în scris, aderarea la o zi după expediere. Rezultatele investigațiilor de laborator sunt pentru medic oferit gratuit, la cerere, de asemenea, prin e-mail în tipul de o procedură sigură. Rezultatele majoritatea examenelor sunt oferite în aceeași zi și, de asemenea, atribuite în funcție de computerul de ambulator program în documente digitale ale persoanei.

Profesioniștii din domeniul medical, precum și locația universitatea personalul de laborator oferta de zi cu zi de evaluare pentru cercetare de laborator, teste și eficientă a acestora ordinování Laborator domeniul de expertiză Biochimie și hematologie Laboratorul de biochimie clinică și, de asemenea, hematologie de aprovizionare atât de bază, precum și evaluări specifice-de exemplu, sunt grade de hormoni, hormoni de fertilitate, accentul de tumormarkerů, a analizat grupele de sânge și, de asemenea, antierytrocytárních anticorpi.

Imunologie Cercetare de laborator de imunologie da, cum ar fi determinarea de anticorpi împotriva agenților infecțioși, decizia de autoanticorpi, imunofenotypizaci limfocite, suplimentare de detectare a extrahumánní precum și ADN-ul uman, se apropie de biologie moleculară. Printre specializate determinarea laboratoare de cercetare pot fi constat în determinarea autoanticorpilor față de sperma, ovar, individul anticorpi antifosfolipidici Pe internet, ADN-ul din punct de vedere sexual trimis infecții Chlamydia trachomatis, neiss.

Gonorrhoeae ureaplasma urealyticum mycoplasma

Gen și, de asemenea, a dat seama de pericol mare HPV echipa, constând în posibilitatea de rezoluție de HPV 16 și at seama lotiune de concentrare de solubilního HlA-g si AMH utilizate în principal în conformitate cu testarea HPV.

Gonorrhoeae ureaplasma urealyticum mycoplasma

Rezultatele sunt trimise în create și electronice fel în termen de 2 zile de la primirea probelor la laborator Genetica Laborator AeskuLab oferi clienților, în parteneriat cu laboratorul de medicină legală de gene, al. s. r. o., profesionale de diagnosticare adn pentru ginecologi. În contextul de soluții, noi oferim o gamă largă de teste genetice. Microbiologie și, de asemenea, autovakcíny Cercetare de laborator de microbiologie și autovakcín consumabile fundamentale și, de asemenea, unic evaluări. Între bază vine de la o societate de evaluare profesională material.

Identificarea tuturor din punct de vedere medical vitale microbiene și fungice, de asemenea, reprezentanți ai dobândit de agricultura, vom efectua metoda de spectrometrie de masă MALDI-TOF, rezoluție de sensibilitatea acestor reprezentanți la antibiotice sau medicamente antifungice, vom face o analiză calitativă disc de difuzie abordare, care vom examina pe un semi-automate gadget VIZORUL II. Examinarea fundamentală constă dintr-o mică evaluare a microbiană imaginea genitale OIM, precum și directă preparate din material științific. Printre unic examenele constau din cultura de identificare Mycoplasma hominis și Ureaplasma sp. direct de la urogenital tampon, sau lichid seminal, sau corpul lichide urina, inclusiv rezoluția de sensibilitate în caz de un rezultat pozitiv în căutarea pentru.