Pe bază de plante precum și terapii naturale!

0
1420

Multe obicei ierburi naturale, precum și condimente se consideră că a avut de glucoza din sange reducerea casele pe care le face valoroase pentru persoane cu sau la risc crescut de diabet zaharat de tip 2 probleme.

O serie de studii științifice au fost efectuate în ultimii ani arată că potențialul de link-uri între terapii naturale și îmbunătățită a controla glucoza din sange, care a adus de fapt despre o creștere la persoanele cu diabet zaharat utilizarea acestor chiar mai ‘natural’ componente pentru a gestiona starea lor.

CE TRATAMENTE NATURALE SUNT DISPONIBILE?

Pe baza de plante terapiile care au fost efectiv primite unele cercetări pentru a avea un efect anti-diabetic proprietăți rezidențiale include: Aloe vera, extract de Afine, pepene Amar, Scortisoara, Schinduf, Ghimbir, Bame.
În timp ce astfel de tratamente sunt, în general, folosit în medicina ayurvedică și medicina orientală pentru a trata probleme grave cum ar fi diabetul zaharat, o mulțime de wellness specialiști în partea de vest continuă să fie sceptici în privința lor clinice raportate avantaje.

În fapt, pentru că anumite plante naturale, vitamine și suplimente ar putea comunica cu diabet zaharat, medicamente (inclusiv insulina), precum și creșterea lor hipoglicemiant efecte, este de multe ori a spus că utilizarea de tratamente naturale ar putea reduce nivelul de zahăr din sânge să hazardously grade reduse și, de asemenea, ridica amenințarea cu diverse alte probleme cu diabet zaharat probleme.

Oricare ar fi desemnat motive pentru utilizarea acestor detalii ierburi, aveți nevoie pentru a revizui în mod constant planurile tale cu medicul dumneavoastră precum diabetul echipa de îngrijire a sănătății în primul rând pentru a se asigura că acestea sunt fără risc pentru starea dumneavoastră și de a determina un ideal de doză.

SUPLIMENTARE TERAPII NATURALE

Plante precum și uzina de produse enumerate mai jos au fost folosite de obicei de persoane indigene în tratamentul de diabet zaharat probleme, în domenii în care acestea cresc. Mulți suferă de o slabă bază de cunoștințe. Allium sativum este în general cunoscut sub numele de usturoi, precum și se crede că pentru a utiliza antioxidant clădiri și, de asemenea, micro-efectele circulatorii. Deși câteva studii au conectat direct allium cu insulină, precum și nivelul de zahăr din sânge, rezultatele au declarat. Allium poate declanșa o reducere a nivelului de glucoză din sânge, crește secreția și încetini degradarea insulinei Limitat de date este disponibil cu toate acestea, și, în plus, sunt necesare teste.

Bauhinia forficata crește în america de Sud, precum și este făcut uz de în Brazilia tratamente naturale. Aceasta planta a fost menționată ca ‘de legume insulin’. Myrcia uniflora este, de asemenea, pe larg utilizate în America de Sud. Cercetările folosind plante naturale ca amestecurile de ceai recomandăm lor efecte hipoglicemice sunt supraevaluate.

Coccinia indica, de asemenea, este menționată ca ‘ivy tărtăcuță și, de asemenea, crește sălbatic în întreaga subcontinentul Indian. Frecvent utilizate în ayurverdic soluții, planta a fost găsit pentru a include insulina-mimetice proprietăți rezidențiale sau comerciale (i.e; se aseamănă cu funcția de insulină). Modificări substanțiale în controlul glicemic au fost raportate în studii, inclusiv coccinia indican, iar experții cred că ar trebui să fie cercetat în plus. Ficus carican, sau fig frunze, este bine cunoscut ca o persoană diabetică soluție în Spania și, de asemenea, de Sud-vest a Europei, încă energic parte este neidentificat. Unele studii pe animale sugerează că fig frunze facilitează absorbția de zahăr.

Eficiența plantei este, cu toate acestea, încă urmează a fi validate în terapia de probleme cu diabet zaharat. Ginseng este un nume colectiv pentru o serie de diferite tipuri de plante. În unele studii de cercetare a face uz de ginseng American, scăderea glicemiei à jeun au fost raportate. Soiuri includ Oriental ginseng, ginseng Siberian, ginseng American, precum și Japoneză ginseng. În unele domenii planta, mai ales panax tipuri, sunt de salutat ca ‘leac-toate.’ Cum este cazul cu multe dintre plante naturale utilizate peste tot în lume în tratamentul de diabetici, chiar mai mult de cercetare pe termen lung sunt necesare studii pentru a confirma eficacitatea de ginseng.

Gymnema sylvestre este, de asemenea, angajat într-convenționale ayurverdic medicamente. Planta crește în pădurile tropicale din sud și, de asemenea, principalele India, și a fost de fapt în legătură cu considerabile de zahăr din sânge scădere Unele studii de cercetare în animale de companie au raportat, de asemenea, regenerarea celulelor insulare precum și o creștere în funcția celulelor beta!

Momordica Charantia trece pe sub o serie de nume și este originar din unele zone din Asia, India, Africa și America de Sud. Producătorul sau titularul autorizației ca charantia, este, de asemenea, menționată ca karela sau karolla și pepene amar. Planta poate fi preparat într-o selecție de diferite metode, precum și poate fi capabil de a ajuta diabeticii cu secreția de insulină, zahăr oxidare, precum și alte procese.

Acut impactul asupra nivelului de zahăr din sânge, de asemenea, au fost raportate.

Ocimum sanctum este o planta naturala angajați în tipic ayurverdic practici, precum și este, în general, cunoscut sub numele de sfântul vasile. Un controlată profesionale proces a relevat un impact favorabil asupra postprandial și, de asemenea, valorii à jeun de glucoză, și, de asemenea, experții anticipează că planta ar putea îmbunătăți funcționarea celulelor beta, și facilita, de asemenea, secreția de insulină procedura.

OPUNTIA STREPTACANTHA Opuntia streptacantha (nopal) este, în general, cunoscut sub numele de fileu-pere de cactus în deșert, unde se extinde. Locuitorii din deșertul Mexican de fapt au, în general, folosită de plante în controlul glucozei. Intestinal, absorbția de glucoză poate fi afectată de unele proprietăți ale plantei, și, de asemenea, animale de companie cercetări au descoperit de fapt scaderi semnificative în postprandial glicemiei și HbA1c. O dată mai mult, pentru a valida fileu-pere de cactus ca modalități eficiente de a ajuta diabetică clientilor persoane, clinice pe termen lung sunt necesare teste.

Silibum marianum este, de asemenea, numit lapte de ciulin, și este un membru al aster de uz casnic. Silimarina este format din concentrarea mare de flavinoids și anti-oxidanți, multe dintre care ar putea avea un efect benefic asupra rezistenței la insulină. Rolul de armurariu în controlul glicemic este puțin înțeleasă. Trigonella foenum graecum este menționată ca schinduf, precum și este larg răspândită în India, Africa de Nord, și, de asemenea, părți ale Mediteranei.

De asemenea, este o componentă a Ayurverdic terapie, și, de asemenea, este utilizat pe scară largă în gătit. De câteva non-clinice controlate care au fost de fapt executate pe diabetici de tip 2, majoritatea de evidență a îmbunătățit controlul glicemic. Studiu suplimentar este absolut necesar. Suplimentare plante naturale care au fost studiate, și, de asemenea, poate avea rezultate pozitive pentru diabetici persoană de persoane include: Berberina, Cinnamomym shalanda, Curry, Eugenia jambolana, Gingko, Phyllanthus amarus, Pterocarpus marsupium, Solanum torvum și, de asemenea, Vinca rosea.