Dureri de genunchi este o problemă obișnuită,

0
1421

Care poate fi declanșat de către ambele pe termen scurt și, de asemenea, pe termen lung probleme. Mai multe pe termen scurt, probleme la genunchi, nu aveți nevoie de orice fel de asistență medicală profesioniști și, de asemenea, persoanele fizice pot ajuta, de obicei, cu propria lor recuperare. Natural remediu poate ajuta, de asemenea, cu cele mai de durată probleme cu genunchiul disconfort. Terapia pentru genunchi disconfort va depinde, cu siguranță, oarecum, cu privire la cauza de probleme. Cu toate acestea, lista de mai jos bază soluții pot ajuta cu numeroase forme de disconfort genunchi. Antrenament poate amâna dezvoltarea de osteoartrita (OA), una dintre cele mai comune cauze de dureri de genunchi.

Fiind activi fizic crește sănătatea celule cartilaginoase, dacă o persoană are OA sau nu. Exercițiu suplimentar îmbunătățește metoda corpul susține articulațiilor. Consolidarea muschii picioarelor este util mai ales pentru genunchi. Persoanele cu disconfort articular pot obține de la sarcini, cum ar fi aerobic de apă, deoarece acest lucru pune presiune pe genunchi. Persoanele fizice pot colabora cu un fizioterapeut pentru a recunoaște cele mai eficiente exercitii și, de asemenea, programe pentru cerințele lor.  Consolidarea piciorul de sus mușchi cvadriceps masei musculare, prin antrenament poate ajuta pentru a proteja articulația genunchiului. Aceste masei musculare sunt de la părți, precum și față de partea superioară a picioarelor.

Aici sunt unele metode de a spori aceste țesuturi musculare,

Corecta alinierea și de a crește un picior în timp ce existente sau de a sta jos. Location cu un picior pe o acțiune, după care diverse alte, basculare în jos o dată mai mult, și duplicarea creste. Stai pe un scaun și după care stau și stau în mod repetat de un minut. Face acest lucru într-o lentă mișcare, mod controlat și să rămână clar de a folosi mâinile pentru a sprijini.

Țineți un scaun și ghemuit până la genunchi acoperă degetele de la picioare. Face acest lucru de 10 ori. Poziția și sprijin. Procedurile care pot ajuta pentru a reduce genunchi stres constau în: evitarea scaune joase precum și canapele, care te “scufunda” chiar în, odihnindu-se pe o perna pentru a ridica gradul de locuri, dacă este necesar examinarea că aveți o bună ședinței prezintă, fără să vă aplecați sau sprijinindu-se, punând pe de susținere încălțăminte, precum și prevenirea cei cu deteriorat arce, deoarece acestea pot provoca mai puțin frecvente de presiune și să îndure genunchi, prevenirea pe termen lung a așezat și perioade lungi de timp fără a muta, ca articulațiilor ar putea deveni rigid și, de asemenea, chinuitoare, fără mișcare.

Oamenii care au exces de greutate sau de obezitate au o mai mare amenințare de dureri de genunchi. Lugging adăugat în greutate oferă articulațiilor mult mai multe funcții de-a face. Pierde sida pentru a minimiza de lungă durată genunchi disconfort, constând din durerea cauzata de inflamarea articulatiilor. Adăugat de greutate pe corpul tau creste inflamatia in tot corpul precum și genunchii sunt afectate. Mănâncă bine sida cu menținerea greutății.

O dieta sanatoasa inseamna un regim echilibrat una care este: bogate in fructe, legume si fibre, scăzut în carne, grăsimi animale de companie, precum și diverse alte grăsime. Fundatia Artrita recomanda un stil Mediteranean, plan de dieta care este bogata in produse proaspete. Ar trebui să verificați cu furnizorul de asistență medicală înainte de a începe o dieta, care pretinde a fi de ajutor pentru genunchi disconfort, pentru a se asigura că va fi cu siguranță în condiții de siguranță pentru tine. Non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii, precum și diverse alte medicamente pot ajuta cu dureri de genunchi adus pe de artrita.

Unele dintre aceste cererea de a fi renunțat la biroul unui medic, dar unele pot fi utilizate în casă, cu sau fără prescripție medicală

În 2015, cercetatorii au publicat concluziile după compararea eficienței de o varietate de abuz de substanțe să se ocupe cu dureri de genunchi. Într-un studiu de cercetare de 1,583 persoanele cu osteoartrita, un amestec de glucozamina precum și condroitin sulfat a fost testat pentru siguranță și securitate, precum și eficiența. Tratamentul arata promitator, ca aproape 80 la suta dintre individ raportat o reducere doare de 20 la sută sau mai mult. Persoanele care sunt interesate de acest tratament trebuie să discute cu medicul lor despre asta.

Mai multe dintre aceste medicamente sunt disponibile pentru achizitie non-baza de prescriptie medicala sau on-line, inclusiv advil și, de asemenea, naproxen. Masaj, inclusiv de auto-masaj poate calma dureri de genunchi. American Terapie de Masaj Terapie de Asociere (AMTA) recomanda urmatoarele. Acestea ar trebui să fie efectuate într-o așezat plasament cu genunchii îndreptat înainte, precum și picioarele plate pe podea.

Vag închiderea mâinile în pumnii încleștați, atingeți partea de sus, de jos, de mijloc și coapsei 10 ori cu ambele mâini. Repetati de trei ori. Stând cu picioarele nivel pe podele, poziția călcâiului de mână pe partea de sus a piciorului de sus și muta, de asemenea, ca pentru genunchi, apoi eliberați. Se repetă de cinci ori. Face foarte același pentru exterior, precum și părți interne a coapsei. Apăsați patru degete în genunchi celule, precum și mișcare, precum și jos de 5 ori. Repetați peste tot în genunchi.
Puneți mână de la mână pe partea de sus de partea superioară a piciorului, alunecare în jos partea superioară a piciorului, peste genunchi și, de asemenea, înapoi externă a coapsei. Masajul coapsei muschii vor avea un efect util pe genunchi.Aromoterapie muncă prep.

Esențial uleiuri pot ajuta la reducerea disconfortului

Un studiu publicat în 2008, a sugerat că masajul cu un ulei care conțin ghimbir precum portocaliu amplificat durerea și, de asemenea, funcția în genunchi cu durerea moderată până la severă, deoarece de osteo artrita. Într-o singură examinare, oamenii de știință află că aplicarea unui unguent având scortisoara, ghimbir, mastic, și, de asemenea, ulei de susan a avut un impact comparabil cu privire disconfort, senzație de constricție, și activitatea ca folosind salicilat de unguent.

O varietate de esențial uleiuri este disponibil pentru cumpărare on-line, inclusiv de scortisoara, portocale si ghimbir ulei de important. De apărare, de odihnă, gheață, compresie, și altitudine (RATA). Odihnă, gheață, compresie, precum și elevație s-ar putea de ajutor cu ușoare genunchi disconfort care duce la un prejudiciu de tesuturi moi, cum ar fi un strain. Securitatea se referă la asigurarea de genunchi din mai multe leziuni, de exemplu, de relaxare, de la activitatea care a cauzat-o.

Relaxați-vă poate reduce amenințarea de mai prejudiciu precum și celulele de timp pentru a se vindeca. Cu toate acestea, oprind orice mișcare nu este recomandată, deoarece acest lucru poate duce la rigiditate, precum și, în timp, masa musculara punct slab!