Disfuncție erectilă!

0
1509

Pentru mulți bărbați, un examen fizic precum și a răspunde la întrebări (caz în istorie) sunt tot ce este necesar pentru un medic pentru a detecta impotenta precum și sugerează o terapie. Dacă aveți persistente de wellness condiții sau medicul dumneavoastră crede că o conditie de baza ar putea fi antrenat, s-ar putea nevoie de teste suplimentare sau o întâlnire cu un expert.

Teste de fond al sistemului condiții pot include: Examen fizic. Acest lucru ar putea consta din prudente de evaluare a penisului precum și testicule și examinarea nervii pentru experiență. Sânge examene. O probă de sânge ar putea fi trimis la un laborator pentru a uita-te pentru semne de boli cardiovasculare, diabet zaharat, a redus nivelurile de testosteron și, de asemenea, alte condiții de wellness. Teste de urina (sumar de urina). Ca examene de sânge, urină, examene sunt utilizate pentru a încerca să găsească semne de diabet și de diverse alte de fond al sistemului de sănătate și wellness condiții.

Ultrasunete. Acest test se face de obicei de către un expert într-un loc de muncă. Aceasta presupune utilizarea unui wandlike gadget (traductor) a avut loc de-a lungul vaselor de sânge care furnizează penisului. Se produce o imagine video pentru a permite medicului dumneavoastră să vezi dacă ai sânge fluxul de probleme. Acest test este efectuat uneori în combinație cu o injecție de medicamente direct în penis pentru a stimula circulația sângelui, precum și de a genera o erectie.

Medicul dumneavoastră s-ar putea întreba referă la ecran pentru depresie și alte posibile psihologice cauze de disfuncție erectilă.

Primul punct medicul dumneavoastră vă va face cu siguranță este de a face sigur că sunt obtinerea de cea mai bună terapie pentru probleme de sănătate și wellness probleme care ar putea fi cauza sau de agravare a disfuncției erectile. În funcție de cauza și severitatea disfuncției erectile și orice fel de fond al sistemului probleme de sănătate, ar putea avea diferite opțiuni de tratament. Medicul dumneavoastră poate discuta despre amenințări și, de asemenea, beneficii de fiecare terapie și, de asemenea, va lua în considerare alegerile tale. Partenerul tău de alegeri, de asemenea, ar putea contribui în opțiunile de tratament.

Luând printre aceste calculatoare comprimat cu siguranță nu va genera automat o erectie. Excitare sexuală este necesar inițial pentru a declanșa eliberarea de oxid nitric din nervii penisului. Aceste medicamente îmbunătăți semnalul, care să permită unor oameni de a opera, de obicei. Dentare disfunctie erectila medicamente nu sunt afrodisiace, nu va crea bucurie la fel de bine ca nu sunt necesare în cei care primesc regulat erectii.

Medicamente diferă în doză, pentru cât de mult au de lucru, precum și efecte secundare. Posibil efectele negative constau din hiperemie, congestie nazală, frustrare, ajustări estetice, dureri de spate și, de asemenea, indigestie. Medicul dumneavoastră va lua în considerare circumstanțele specifice pentru a identifica medicamente care pot lucra cel mai bine. Aceste medicamente nu poate trata impotenta cu promptitudine. Ați putea avea nevoie de a colabora cu medicul dumneavoastră pentru a localiza dreptul de medicină și, de asemenea, doza pentru tine.

Înainte de a lua orice fel de medicament pentru impotenta, inclusiv over-the-counter suplimente și soluții naturale, a obține un medic OK. Medicamente pentru impotenta nu funcționează în toate băieți și poate fi mai puțin eficace în anumite probleme, cum ar fi după o operație de prostată sau dacă aveți diabetici probleme. Unele medicamente pot fi de asemenea periculoase dacă: Ia de azotat de medicamente, de obicei, recomandat pentru dureri în piept (angină pectorală) – cum ar fi nitroglicerina (Minitran, Nitro-Dur, Nitrostat, altele), isosorbid mononitrat (Monoket) și, de asemenea, izosorbid dinitrat (Dilatrate-SR, Isordil). Au boli cardiovasculare sau insuficiență cardiacă. Au extrem de redus tensiunii arteriale (hipotensiune arterială). Diverse alte medicamente.

Diverse alte medicamente pentru disfuncție erectilă constau în: Alprostadil de auto-injectare. Cu aceasta tehnica, puteți utiliza o mare ac la infuzat timp alprostadil (Caverject Impuls, Edex) în bază sau în parte a penisului. În unele cazuri, medicamente care în mod normal utilizate pentru alte condiții sunt utilizate pentru penis fotografii de la sine sau în combinație. Cazuri includ papaverină, alprostadil și, de asemenea, fentolamină. De obicei se amestecă aceste medicamente sunt numite bimix (dacă 2 medicamente sunt incluse) sau trimix (cazul 3 se constat).

Fiecare lovitură este dozat pentru a crea o erecție care durează nu mai mult de o oră.

Când acul utilizat este foarte bine, disconfort la shot-ul este, în general minore. Efectele Negative pot include sângerare moderată de injecție, erecție prelungită (priapism) precum și, ocazional, formarea de țesut fibros la injectare-ul. Alprostadil uretral supozitor. Alprostadil intraurethral (Muse) terapie presupune plasarea unui mic alprostadil supozitor în interiorul penisului în uretra peniană. Ați utiliza un aplicator unic pentru a pune supozitor în uretra peniană.

Ridicarea, de obicei, începe în termen de 10 de minute și, de asemenea, atunci când încredere, durează între 30 și 60 de minute. Efectele secundare pot consta în dureri, sângerări mici în uretra precum și formarea fibros celulele din interiorul penisului!

De substituție cu testosteron. Unii au impotenta, care poate fi făcută complex de niveluri scăzute de hormon testosteron. În acest caz, tratament de substituție cu testosteron ar putea fi sugerat ca primul pas sau dat combinație cu alte tratamente.
Pompe de Penis, tratament chirurgical și implanturi. Dacă medicamentele nu sunt fiabile sau adecvat în situația dumneavoastră, medicul dumneavoastră poate recomanda un tratament diferite.

Alte tratamente constau din,

Pompe de Penis. O pompa pentru penis (vacuum erectie gadget) este un tub gol, cu o mână acționate electric sau cu baterii pompa. Tubul este poziționat deasupra penisului, si atunci pompa este utilizată pentru a scoate aerul din interiorul tubului. Acest lucru creează un aspirator care trage de sânge în penis.

Cât de repede puteți obține o erecție, glisați un inel de tensiune în jurul bazei penisului pentru a ține în sânge și, de asemenea, să-l mențină firma. După aceea elimina aspirator dispozitiv.

Ridicarea în general, dureaza destul de mult pentru un cuplu de a face dragoste. Eliminați stresul inel de dupa actul sexual. Vânătăi penisului este un posibil efectele negative, și culminând va fi restricționată de trupa. Penisul tau s-ar putea simți rece la atingere.