Cum Pentru a Obține O mai Mici Dimensiuni Talie Rapidă!

0
1212

Dacă obține o talie mai mică se pe mintea ta, ne poate ajuta. Sigur, pierderea de grăsime de pe abdomen precum și a redus zona de burtă este o provocare. Dar cu o alegere de strategie, te poti orienta in directia cea mai buna. Păstrați lectură pentru a recunoaște înseamnă că puteți obține o midsection mai mic de repede. Rola de derulare!

Aceasta este cea mai importantă acțiune, recunoscând tipul tau de corp. Dacă sunteți o persoană care pune pe greutate rapid și descoperă că este greu să piardă în greutate cât mai repede, de tipul de corp este endomorphic. Dacă ambele dobândirea și slăbire în jos, este simplu pentru tine, ai o mezomorfică tip de corp. Și, dacă pune pe greutate este o provocare pentru tine, ai un ectomorf tipul de corp. În funcție de tipul tău de corp, poate fi necesar mai mult sau mai puțin timp pentru a obține un dimensiuni mai mici de mijloc. Conceptul este de a rămâne pozitiv, precum și continuați să faceți respectă.

Modifică-Ți Dieta

Ești ceea ce consumi. Spori aportul de fructe și legume pentru a pierde in greutate în curând (1 ), (2 ). Acestea sunt abundente în antioxidanți, fibre nutritive și minerale și, de asemenea, scăzute în calorii (altele decât cele de înaltă GI fructe și legume). Acest lucru face fructe și legume ideal pentru arderea grasimilor.

Consuma trei portii de 5 diferite legume de zi cu zi. Încercați să aibă cel puțin două porții de 3 fructe diferite în fiecare zi. Gustare pe fistic sau o cana de castravete/pepene verde. Urmați aceasta dieta pentru a obține complet foto.
O suplimentare punct important atunci când sunteți încercarea de a subțire în jos este de a bea cantități suficiente de apă. Consumul de alcool 2-3 litri este sugerat. Stimula consumul de apă, dacă ai antrenament, transpira mult, sau de ședere în vreme caldă probleme. Staying hidratat ajută pentru a opri organismul de la obtinerea confuz între sete precum și pofta de mâncare. Acest lucru limitează tendința de a mânca prea mult. Apă de asemenea, ajută alunga substanțe toxice, precum și crește celule caracteristici.

Face Timp Pentru Cardio. Pentru a folosi caloriile pe care le mananci, precum și stocate de calorii, trebuie să mai lucrezi. Selectați o formă de antrenament care se potrivește stilul tău de viață și, de asemenea, rata de interese ai. Acesta poate fi dans, ciclism, kickboxing, alergare, plimbare, înot, sau joc de activități sportive.

Vă sfătuim de lucru pentru 3-5 ore pe săptămână. De asemenea, se adaugă puterea de formare și, de asemenea, HIIT pentru regim de antrenament pentru a obține un tonifiat precum și corp sănătos. În afară de a face cu tot corpul, este necesar să se lucreze pe partea de sus a corpului, de asemenea. Face antrenamente care viza partea de sus spate, umeri și partea superioară a corpului. Deservirea acestor masa musculara cu siguranță va ajuta la construirea masei musculare și de a face partea de sus a corpului aspectul tonifiat. Aceasta, la rândul său, va face cu siguranță talia ta sa para mai mici.

Țintă Talia Ta, Precum Mai Mic Încăpățânat Burta

Aveți nevoie pentru a include câteva exerciții de rutina, care va ajuta tonul talie și burtă inferior. Mai jos sunt cateva exercitii te poate face: creșteri Picior, Partea existente ridică piciorul, Munte alpiniști, Spiderman alpiniști, Verticală a stimula abdomene, Lovituri Flutter, Foarfeca lovituri, Russian twist, Banda de rezistență curbe laterale, Kapalbhati, Scândură, “Purta” Talia Ta de dimensiuni mai Mici. Cred că de topuri peplum sau un minunat centura! Puteți folosi, de asemenea, de culoare bloc modele pentru a face talie mai mică. Planta topuri sunt un nu-nu, dar s-ar putea asocia un înnodate cămașă/tricou cu pantaloni talie mare sau jeggings pentru a oferi numărul tău ca aspect bine proporționat.

Acestea sunt cele 7 înseamnă că puteți obține o mai mici dimensiuni talie. Nu acționează în grabă, și, de asemenea, nu arde. Restul de fericit poate ajuta să piardă în greutate mai repede decât îngrijorătoare despre asta. Duce o hassle-free, viață sănătoasă și echilibrată, precum și veți vedea rezultatele rapid. Asigurați-vă că.

Mânca mai Devreme, precum si Inceput cu Legume. Într-un excelent lume, ai termina feluri de mâncare pentru a doua zi înainte de prime-time la TV, pe la ora 7 p. m. atunci Când indivizii într-un Colegiu din Pennsylvania studiu s-a schimbat de la a manca mai devreme în a doua zi (8 a. m. la 7 p. m.) pentru a consuma aceeasi cantitate mai târziu (după-amiaza la 11 p. m.), au primit aproximativ două kilograme de peste opt săptămâni. Acest lucru a fost parțial pentru că organismul a început vărsare de carbohidrati ca spre deosebire de grasimi, eventual, pentru că din momentul schimbării efect asupra hormonului de înălțimi sau rata metabolica, statele de cercetare coautor Namni Goel, Ph. d. (vezi de Asemenea: Avantajul și Dezavantajul de a Consuma Masa de Dimineață.).

Unul mai comutator foarte usor-up: Conserva de carbohidrati pentru ultima. “Daca mananci un fel de mancare de legume, sanatoase de proteine, si carbohidrati, consumul de legume precum și proteinelor în primul rând este mult mai bine pentru glucoză din sânge”, susține Louis Aronne, M. D., un obezitate profesionale de la Weill Cornell Medicamente precum New York-Presbyterian.

Mutare în Plus în Fiecare Îr să-și Radă Timp de Odihna.

“Anumite modificări metabolice care face publicitate boli de inima pericol sunt cauzate extins de-a lungul ședinței, atunci când piciorul țesuturile musculare nu sunt utilizate, plus mult mai puțină energie este folosită în sus”, spune William W. Tigbe, M. D., Ph. d., de la Warwick Medical College din Anglia. “Atât o reducere în ședință și, de asemenea, o creștere de mers pe jos sunt necesare pentru a ajuta evita aceste schimbări.” Său studiu de cercetare de angajații poștale descoperit că cei care, în general, a stat timp de nouă ore pe zi, precum și a luat 15.000 de pasi pe zi nu au de risc metabolici variabile, inclusiv imens circumferinta taliei. În general, în cei 15 ani de studiu, lucrătorilor talie a crescut cu trei sferturi dintr-un inch pentru fiecare adăugat hr de odihnă trecut 5 ore pe zi.

În picioare la sarcina ta pentru doar 2 ore poate ajuta, un studiu de cercetare in medicina si Stiinta in Sport si Antrenament. înregistrări. (Și asta nu e singura cercetare care arată că în picioare workdesks ajutor de pierdere în greutate.) Atunci când lucrătorii de birou a stat timp de două ore, au vărsat 9 la sută mai multe calorii decât atunci când stă așezat. “În picioare generează gaze de schimbare, care aruncă mai multă grăsime”, spune conduce studiu de cercetare autor Ying Gao, Ph. d. (Aici sunt favorizate în picioare workdesks.).